sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Helsinki Winner KV, 13.12.2013

Paikka: Helsinki (Messukeskus)
Päiväys: 13.12.2013
Näyttely: Kansainvälinen näyttely, Helsinki Winner 2013
Luokka: Junioriluokka (urokset)
Lähtönumero: 31
Tuomari: Mark James, Iso-Britannia

Melkein kaikki junnut, voi miltä me näytetäänkään!
Lähdettiin kokeilemaan onnea hirrrrrmu isoihin näyttelyihin, hirrrrmu upeiden kilpakumppanien sekaan. Tottakai Oskulla alkoi karvanlähtö ja väri muuttui pikkuhiljaa kokoajan "likaisemmaksi". ;) Nyt osallistujamäärä shetlanninlammaskoirissa ei onneksi ollut niin hurja kuin viimeksi, nyt pienoisia oli 81kpl, joista JUN-uroksia oli 10kpl. Osku osasi käyttäytyä hienosti, vaikkakin juuri esiintymishetkellä viereisessä kehässä alkoi raivoisa koiran haukku, joten hienosti selvittiin läpi esiintymisen. Liikkeistä tuli pientä mainintaa, niinkuin aiemminkin, mutta en ole täysin varma mikä tällä kerralla oli vikana. Epäilen peitsaamista tai sitä etujalkojen holtitonta heijaamista. ;)

Siellä se kaveri haukkuis, voisinko mäkin haukkua?

Olimme ensimmäistä kertaa pidemmällä matkalla ilman Ransua ja ensimmäisen illan tunnelmat olivat Oskun osalta vähän surulliset. Myös Ransu oli hieman etsinyt kaveria hoitopaikassaan. Molemmat kuitenkin pärjäsivät hienosti ja hetken päästä (eikä myöskään jatkossa) ei enää muistettukkaan, että jotakin puuttuu! Junassa Osku käyttäytyi hyvin mallikkaasti, myös messukeskuksessa Osku osasi olla suht rauhallisesti, varsinkin kun iltaa kohti mentiin ja alkoi väsyttää...

"Älä nyt hauku!" Pikalahjomista ja onnellisen näköinen esittäjä!
Arvostelu:
Good size and shape. Very good head and expression. Good mouth. Upper arm is rather straight. Good feet and bone. Good hocks. Rather erratic on the move at the moment. 
JUN-EH

Suomennos:
Hyvä koko ja tyyppi. Erittäin hyvä pää ja ilme. Hyvä suu. Olkavarsi on hieman suora. Hyvät raajat ja luusto. Hyvät kintereet. Liike on tällä hetkellä hieman virheellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti