maanantai 20. toukokuuta 2013

Hankintalistan päivitystä ja ekoja noutoja

HANKINTALISTA päivitettynä 14.5.2013-20.5.2013:
- Ransulle peti
- dummyja
- riistaa noutoharjoituksiin
- vesileluja
- jälkiliina
- mahdollisesti uusi panta (ei kyllä tarvetta...)
- huskyvaljaat + vyö ihmiselle + hihna siihen
- juoksuvermeet (ed. vyö ja hihna menevät)
- viilennysvermettä (panta/peitto?)
- kurahaalari (luulin, etten saisi enää, niin ei ole siksi edellisessä listassa)
- punkkiainetta


Ostelin vähän tavaraa, kun palkka tuli... Löytyi neon oranssi dummy, yksi kappale niitä nyt. Sitä sitten säästellään! Kurahaalari mahtui kuin mahtuikin. Kun Ransu saapui meille ja ensimmäiset kurat tulivat, kokeilimme Hurtan kurahaalaria koossa 551, mutta se oli ihan JÄRKYTTÄVÄN iso. Nyt koiruus on selvästi saanut massaa ja varmaan vähän korkeuttakin, kun istuu ihan ok. Lahkeita piti vähän keriä vaan :) Lisäksi ostin teepuuhoitoainetta (hyönteisten ja punkkien pitäisi inhota teepuun tuoksua (nam) ;D) ja Fixodida-merkkistä jauhetta, joka on luonnollinen tapa estää punkkien tarttumista ihoon.

Vesilelujen (mm. ihan paras sorsanpyllylelu) ja nyt myös dummyn kanssa ollaan harjoiteltu noutoa vedestä. Hitsit se on kivaa! Vielä pari viikkoa sitten Ransu meni uimaan vain humpsahtaen jäistä läpi ja nyt se juoksee heti ensimmäisenä matalaan veteen: "HEITÄ JO!". Tässä kuvaa:


































Olemme ilmoittautuneet Ransun kanssa rally-tokon alokasluokkaan 16.6.2013 Kirkkonummelle! Nyt pitäisi vähän harjoitellakin... Sunnuntaina on lähdimme miehen vanhempien luokse (sinne Kirkkonummelle ;D). Ransu pääsi mukaan, paluumatkalle mahdollisesti torstaina, ensimmäistä kertaa junaan, hui! Saa nähdä miten menee... Autohan tuolle oli ihan järkytys silloin alussa. Saatetaan mennä käymään Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa koiranpäivillä :)



Lenkkiä maalla Manun kanssa:






Ransulle ostettiin tosiaan uusi peti... Talossa vallassa on nyt myös uusi nukkumisjärjestys:






Ransu tykkää uudesta parvekkeesta, sieltä on kiva kyylätä ohikulkijoita ja vesilintuja järvellä...






Manukin totesi pedin ihan hyväksi...



Rally-toko-mölleistä ja mätsäreistä kuvia :) Manua pelotti paaaaaaaljon, kun joku räpsi kuvia isoputkisella järkkärillä :p Sille piti huutaa... (c) Timo Silonsaari







Täällä Kirkkonummella on nyt tsekattu Heikkilän koirapuisto. Ajoitus oli ainakin mahtava, ei ketään eikä mitään mailla eikä halmeilla :D Vähän tuntui pieneltä kotipuistoon verrattuna, mutta ihan kiva paikka :)


Ransu kotiseudulla mutaisessa puistossa:


HUOM! Postaus on aloitettu jo ainakin viikko sitten, joten jos löytyy outoja aikailmauksia niin otan syyt ihan omille niskoilleni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti