lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kuulumisia kuvina

Rally-tokoa tuli harjoiteltua lähes päivittäin pienissä pätkissä, yrittäen saada Ransu tajuamaan, että liikkeitä voi tehdä myös ilman konkreettista ruokapalkkaa ja useamman peräkkäin. Välillä koettiin onnistumisia, mutta suurimmaksi osaksi epäonnistumisia murrosikäisen penskan kanssa ;) Harjoitukset näyttivät useimmiten tältä:



Tämän Koiramme-lehden artikkelin myötä suunniteltiin tulevaa uraa Ransulle...



Peti on edelleen yksi Ransun suosikkipaikoista kotonamme.



Vähän lenkkimaisemia taas.





Ihan tylsistynyt Ransu, ihan tylsänä päivänä, ihan tylsien ihmisten kanssa, pää ihan tylsällä sohvalla, ihan tylsästi sisällä.



Matkasimme 19.6. miehen vanhempien luokse autolla. Suunnitelmissa oli viettää lomani osittain siellä ja Ransu pääsi tottakai mukaan. Ransu pääsi mm. tutkimaan uusia lenkkipolkuja ja myös kahta eri koirapuistoa!



Ransun aamufiilikset. Ransun kootut aamuhuudot: "ÖÖÖÖYYYWWW!!"



Toisessa koirapuistossa uuden noutajakaverin kanssa.





Kotimatkalla kohti Mikkeliä! Kuin kokenutkin matkailija ensimmäistä kertaa junassa ;)



Käytiin tallilla ja pääsin hoitamaan hevosia ja Ransu pääsi ensikosketuksiin niiden kanssa! Vähän jänskätti, mutkun äiti oli siellä hepan luona niin oli pakko päästä luokse!



Mökillä, Ransu jälleen vedessä: "Heitä jo, heitä jo!"



Ransu lenkillä, yllättäen ojassa kielloista huolimatta...



Todiste Manusta vedessä! Tuota syvemmälle Manu ei itsenäisesti menekkään, kun on luultavasti ollut veden kanssa kosketuksissa ikävissä merkeissä entisessä elämässään.



Ransu noutaa, tällä kertaa puukalikkaa:





Ransun lempipuuhaa: kyylääminen. Sitä harrastetaan mm. parvekkeella, puskien ja muiden näkösuojien takaa, ikkunoista, sängyn alta...







Toinen poseeraa, toinen yrittää piiloon. Arvaa kummalla tarkoitetaan kumpaa...



Ransu sai uuden ja ihkaoman viilennystakin.



Koira ja koiran "omankokoinen" keppi.



HURRRRRRRJAN kiva uusi majavalelu ja viuhuva häntä.



Jee, kun on kivaa! Yhteislenkillä kohti vielä yhden koirakaverin kotia.



Facebook-ryhmän koirapuistomiitti! Ransu löysi hyvän mutaisen kohdan (koko puiston ainoan...) ja yritti kovasti haastaa muitakin pyörimään sinne, mutta muilla ei niin ollutkaan intoa. Myös Manu oli mukana pörhältämässä!





Läheisellä koiranulkoilutusniityllä purkamassa kertyneitä virtoja. Meno oli sateen jälkeen aika kosteaa...





Perheemme uusin jäsen! Syyrialainen hamsteri Peepee eli Pipi saapui kotiimme maanantaina 17.6.! Nimeä pohdittiin ja meillä oli hienojakin ehdotuksia, mutta Pipi oli tosi söpö nimi... Sitten tyttönen vielä osoitti olevansa nimensä arvoinen pissaamalla miehen käteen... Ransu tykkää uudesta tulokkaasta ja PALJON! Harmi, kun vimmatusti heiluva häntä ei mahtunut kuvaan :(





Näihin tunnelmiin ja hirvittävään kuvasateeseen päätetään tämä postaus! Luvassa SUURI yllätysuutinen ja kisapostaus ;) Pysykää taajudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti