sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ekaa kertaa koirapuistossa!

Tänään käytiin tosiaan ensimmäistä kertaa Ransun kanssa koirapuistossa. Sinne mentiin kaupungin kautta, pysähdyttiin ihmettelemässä ihmispaljoutta jättikirppiksellä. Tuttujakin nähtiin. :) Emme löytäneet mitään ostettavaa, mutta Ransu käyttäytyi tosi hyvin, olisi vaan halunnut moikata kaikkia ihmisiä ;) Manu on meillä hoidossa illan täällä kaupungissa, kun äidilläni on menoa. Tähän tulee nyt vain pari kuvaa, kun ei sen pahempia kuulumisia ole kirjoitella. Laatu on taattu iPhonella + vaalea koira ja mutainen tumma tausta ;)






Tuossa vaiheessa ei vielä koirakavereita ollut, mutta kyllä siellä yksi vanhempi bordercollie, nuori sakemanni ja samojedi ehti vierailemaan.

Ransun maha on nyt rauhoittunut, totuttu siis naudan mahaan ja kasvismössöön. Naudan lihaisa rasvakaan ei aiheuta enää ripulikohtausta. Kertauksen vuoksi sitä siis kokeiltiin antaa Ransun tassujen kuivuuden takia. Näyttäisi jopa siltä, että se on vähän auttanutkin. Pelkkää naudanlihaa en löytänyt, kuin lihaseoksena, joka sitten sisälsi jo sisäelimiäkin siinä määrin, että päätettiin lisätä kana seuraavana lihana ravintoon. Ransu sai jo raksuaikanaan kaksi kertaa naudan luita ja kerran poron luuta. Poroa ei kuitenkaan ole jauhelihana, kuin yhtä mallia, niin sitä ei ollut järkevää lisätä seuraavaksi. Kummastakaan luusta Ransun maha ei tullut lainkaan kipeäksi, joten uskallan lähteä kokeilemaan uutta lihaa nyt jo noiden nykyisten rinnalle. Ensin kokeillaan ihan pientä määrää kanaa naudan mahan ja kasvismössön sekaan.













Muokkaus 280413 klo 21.20 // Vähän lisätty iltalenkkimme maisemia postauksen täytöksi ;) ps. RANSU UI ENSIMMÄISTÄ KERTAA!

2 kommenttia:

  1. Me mennään kans mökille vkl, saa nähdä mitä Jade sanoo vedestä. Kyllä kaikki lätäköt on ollut kivoja, ainakin Jade saa aina niistä hepulikohtauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä meneekö Ransu enää kunnolla uimaan... Tuolloin tippui puolivahingossa kun meni jäälautan päälle rannassa :D Noh, totutellaan. :)

      Poista