torstai 25. huhtikuuta 2013

Mökkeilyä ja treeniä

Nyt ollaan taas viettämässä päivää mökillä! Päivään on tähän mennessä kuulunut rannassa polskimista, raakaluun nikertämistä, rally-toko treeniä ja seisomis- sekä juoksemistreeniä. :)

Rally-tokoa ei väännetty pitkään, koska tärkein tavoite oli keskittyä ja tehdä pari liikettä oikein. Myöhemmin piti myös jaksaa keskittyä siihen vaikeimpaan; mätsäritreeniin. Harjoittelimme lähinnä sivulle ja vierelletulon eroa, sekä siitä eteen siirtymistä. Jonkin verran menimme myös liikkeitä peräkkäin sillä ensi kerralla kurssilla on jo rata joka pitäisi vielä suorittaakin!



"Eteen" Tässä tosin virallisesti muistaakseni ihan vaan "paikka" kun on noin kaukana :D

Seisomisharjoituksissa ollaan kehitytty, jee! Kokeiltiin ensimmäistä kertaa ravaamista mikä sitten ei ollutkaan niin helppoa... Noh, kehitystä tapahtui tuossakin muutaman minuutin harjoitussessiossa. Ransu sai rauhassa riehua irti sitten kun treenit olivat ohi. Rantaan piti mennä tuijottelemaan vettä kokoajan... Varsinkin tuo liikkuva jäälaatta oli jännä. Ransu tykkäsi sukellella kokoajan pikkujääpalojen ja pohjan tummien läikkien perässä. Toisin kuin Manu, Ransu osasi pitää nenänsä tukossa sukeltamisen aikana...


"Äiti minne sä heitit sen kepin?"

Ollaan vähän mietitty josko siirrettäisiin Ransukin vähitellen raakaruokintaan. Ransu on maistellut pieniä annoksia raakaruokaa jo nyt, mutta pääasiassa ollut raksuilla. Eilen ja toissapäivänä iltaruokana oli naudan mahaa ja lihaista rasvaa, kokeillaan josko "läski" auttaisi Ransun kuiviin tassun pohjiin sisäisesti. Tänään Ransu tosin maistoi myös raakaa naudan luuta, ettei tullut tappelua kun se oli Manun päiväruoka... :) Nyt maha on kestänyt onneksi hyvin eri ruokia.
Ransu löysi mökkipihan viimeisen lumikasan ja siihen oli käytävä frisbeen kanssa pötköttelemään.


Frisbee<3


R: "Hurr uurr murr, mun frisbee!" M: "Mrrrrr haluun vaan haistaaaaaa"


KARKUUN!


Epätoivoisia yrityksiä ottaa kuvia juoksevasta koirasta.


Pöllin tuon sedän mittakapulan.


"Nam nam, hyvää on, MRRR oot liian lähellä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti